Börslabbet

Börslabbet är en extern tjänst som drivs av Henning Hammar, Investerarfysikern. Börslabbet ger månadsvisa uppdateringar och marknadskommentarer av välbeprövade kvantitativa investeringsstrategier. Börsdatas premiummedlemmar får kraftigt reducerat pris på Börslabbets medlemskap. Rabattkoden finns att hämta under MinSida och kan användas vid betalning hos Börslabbet.

Börslabbet passar utmärkt för de som vill vidareutveckla sina egna kvantitativa strategier och som vill ha ytterligare guidning. Samarbetet ger mervärde för börsdatas medlemmar genom ett kraftigt reducerat pris för tjänsten. Börsdata får ingen ersättning eller betalning av Börslabbet på något sätt. Mer info www.borslabbet.se

borslabbet


Om Börslabbet

Börslabbet startades med målet att tillhandahålla enkla strategier och förstaklassig informationsmaterial för att kunna skapa sina egna aktiestrategier för att slå börsen. Detta är något som länge saknats här i Sverige och ett tomrum vi gärna vill fylla. Det finns en enorm rikedom av information där ute som vi vill kanalisera till våra användare. Finansmarknaden är också full av rådande sanningar, aktietips och marknadsanalyser som inte ger något större mervärde för de flesta småsparare. Vårt mål är att endast ge del av enkla och beprövade metoder till våra användare, så att de kan både utvecklas själva som investerare och nå sina egna investeringsmål.

Färdiga strategier

Följ färdiga strategier, portföljer och screeners som är baserade på beprövade strategier investeringsprinciper.

Strategier
* Trendande värde
* Trendande kvalitet
* Trendande utdelning
* Sammansatt värde
* Sammansatt momentum

borslabbet


Kurser

Börslabbet erbjuder kurser i olika ämnen för dig som är ny och dig som vill utvecklas i ditt investerande.

* Enkla introduktioner till olika ämnen inom investeringar
* Praktiska tips på hur du kan använda Börsdata
* Trendföljning och kvantitativt värde

borslabbet


Premium- material

På vår sida och blogg ger vi dig tips och idéer på vad som funkat på Stockholmsbörsen och hur man kan investera själv. Genom nära samarbete med Börsdata ger vi dig tips på hur man kan använda deras verktyg.

* Tips och idéer hur du ska komma igång med ditt sparande
* Tester av strategier och nyckeltal
* Tips på hur du kan använda Börsdatas verktyg

borslabbet